inapoi

O noua imagine, un pas inainte.

La fel ca in orice domeniu, si in cel al resurselor regenerabile exista o multime de firme care vand "blana ursului din padure". Unele site-uri ale acestor intrusi dezinformeaza in mod voit oamenii, iar altii din pura nestiinta pun clientii in situatii neplacute de a cumpara produse pe care nu le pot folosi deplin in scopul in care au fost achizitionate.
  Trebuie doar sa cautati pe google si veti gasi o multime de firme si site-uri care vand panouri solare, care se lauda cu lucrari pe care le-au realizat, prezinta poze extraordinar de frumoase pe site, dar NIMIC din ceea ce e prezentat nu este facut de ei, ba din contra, de cele mai multe ori nu au habar de ceea ce vorbesc.
  Prin noua imagine a paginii noastre web, dorim sa ne delimitam de acea parte a "oamenilor de bine", si vrem sa aratam oamenilor prin EXEMPLE ca tehnologia fotovoltaica folosita de sine statatoare sau impreuna cu alte tehnologii noi (incalzirea pe fir de carbon, tehnologia LED, etc) poate aduce un plus de siguranta si confort celor ce o vor folosi.
  Avem experienta necesara acestui lucru, experienta data de anii in care am construit zeci de MW, atat la sol cat si pe acoperisuri, adevarate centrale de energie solara intinse pe sute de hectare. Pentru cei care nu stiu, 1 MW (putere nominala) este construit pe aproximativ 2,5 hectare de teren, deci te las pe tine cititorule sa apreciezi daca avem sau nu experienta necesara de a-ti propune ca subiect de discutie energia solara si in speta panourile fotovoltaice.
  Profesionalismul l-am demonstrat prin gestionarea lucrarilor de proiectare, construire si dare in folosinta al tuturor acestor campuri fotovoltaice, atat din punct de vedere tehnic cat si uman sau financiar. De multe ori a trebuit sa gasim solutii tehnice exceptionale din cauza unor factori externi: forme de relief, structura pamantului, distanta de reteaua de medie tensiune, etc. Cei care au lucrat cu oamenii stiu foarte bine cum este sa gestionezi munca a 50 de oameni pe un santier unde fiecare face alt tip de lucrare dar in final totul trebuie sa se imbine, stiut fiind faptul ca randurile de panouri trebuie sa aibe anumite inclinatii, distante intre ele, legaturi in serie sau paralel si multe altele.
  Si tot aici putem vorbi si de partea financiara. Sumele pentru construirea a 1 Mwp se ridica la 3.000.000 de euro, si sunt destinate catre o multime de lucruri, de la panouri pana la sisteme de alarma de perimetru, supraveghere video, iluminat, utilaje, si multe altele. Am reusit asta cu brio, DE FIECARE DATA. Ca o paranteza, daca acum cativa ani cand am construit primul nostru MWp timpul de executie era incadrat intre 30-60 de zile, acum construim 1 Mwp in 10 zile, LA CHEIE.
  Vrem ca site-ul nostru sa fie ceva placut atat pentru potentiali clienti cat si pentru vizitatorii care vor doar sa afle ce inseamna aceasta tehnologie, vor sa vada cum se creaza centralele si campurile fotovoltaice, si singura solutie pentru a oferi asa ceva este sinceritatea. Chiar si acea sinceritate dusa la extrem, care face ca un posibil client caruia ii explici ca nu ii este rentabil un anume sistem pentru ceea ce doreste el sa il foloseasca, sa ... plece la altul care il minte frumos.
  Nu in ultimul rand, si nu in cele din urma, ne dorim sa avem un dialog cu voi, sa dezbatem subiecte din acest domeniu, sa demontam mituri sau pur si simplu sa spunem lucrurilor pe nume.
  Va asteptam asadar pe pagina noastra sa vedeti ceea ce am realizat, ceea ce ne propunem sa realizam, sa gasiti diverse produse care poate va vor ajuta, si va asteptam in vizita pe la noi pe la sediu, unde puteti vedea un sistem de panouri fotovoltaice de 3,6 Kwp, instalat si functional, dar si multe alte produse interesante.
  La buna vedere.
Realizat de Art Logo Art Extension Extension