Despre noi

  Firma 5 GROUP este o firma tanara, prezenta pe piata romaneasca din anul 2008 in Timisoara, care prin schimbarea sediului in Arad si a venirii unor noi asociati in 2009, a dus la o forma structurala puternica, bazata pe incredere si respect. 5 GROUP are in componenta ei un personal foarte bine pregatit din domeniul electric de medie si joasa tensiune, constructiilor civile, protectia muncii si anti-incendiu, cat si fotovoltaic, firma ce este realizata pe un nucleu italian.
 
  In anul 2009 firma a realizat primul santier de o mai mare anvergură si anume 1 MWp, prin montarea panourilor fotovoltaice pe structura proprie la nivelul terenului, lucru realizat de un inginer şi patru muncitori necalificati, intr-un timp record (pentru perioada respectiva) de 6 saptamani, actualmente reusim sa construim 1 MWp intr-un timp de aproximativ 10 zile.
 
  Pe parcursul existentei sale, firma 5 GROUP a construit peste 40 MWp in campuri fotovoltaice la nivelul solului si peste 5 MWp pe diferite tipuri de acoperisuri, urmand ca in cursul lunii octombrie 2011 sa mai adaugam acestor valori inca 2 MWp la sol si 1 MWp pe acoperis. Aceste puteri instalate nu ar fi bine percepute, fara a preciza ca sumele manageriale pentru finalizarea acestor proiecte s-au ridicat la peste 100.000.000 euro si zeci de oameni implicati in procesul tehnologic. Un proiect nu inseamna doar prinderea unor panouri de stalpi, inseamna proiectare, adoptarea unor solutii tehnice viabile oricarui tip de relief, cu o structura specifica a terenului (argiloase, nisipoase, roca, etc), montarea de sisteme de alarma, supraveghere video, iluminat, transport de materiale, si multe alte activitati logistice si conexe, realizate de noi si partenerii nostri.
 
  Anul 2011 este anul in care incercam sa aducem aceste idei si solutii si pe piata din Romania. Lipsa reglementarilor in domeniu face ca lucrurile sa se miste greu si din aceasta cauza, desi proiecte exista, implementarea lor este amanata continu.
 
  Prin parteneriatele pe care le incheiem cu producatori si distribuitori de panouri solare si produse auxiliare, dorim sa oferim solutii complete clientilor nostrii, trecand de stadiul de vanzare de produse la stadiul "LA CHEIE". Astfel, partenerii nostrii din Italia ne furnizeaza o gama larga de lampi cu LED pentru utilizare casnica, industriala sau urbana; ne furnizeaza tot ceea ce ne este necesar pentru realizarea "CASEI INTELIGENTE"; ne asigura cablajele, panouri fotovoltaice, etc. pentru toate domeniile noastre de activitate.
 
  NOI, 5 GROUP am depasit stadiul de simpli VANZATORI sau REVANZATORI de produse sau servicii, ajungand la acel nivel unde putem sa oferim clientilor nostri o gama larga de solutii aplicabile doleantelor si ideilor dumneavoastra, din orice domeniu de acivitate pe care il desfasuram.
Echipa 5 GROUP
Realizat de Art Logo Art Extension Extension